Kokki kesälle Ylöjärvelle

Työpaikat / Kokki kesälle Ylöjärvelle

Kokki kesälle Ylöjärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Ylöjärvi Hotelli- ja ravintola-ala Ylöjärven Palvelusäätiö Kaksikko

Keittiö on kodin sydän ja niin myös Keihäsniemen kodin keittiö. Nyt tämä keittiö kaipaa lämminsydämistä kokkia patojen ja keitosten ääreen!

Etsimme tulevalle kesälle Ylöjärven Palvelusäätiö Kaksikkoon palvelualtista ja itsenäiseen työhön innokkaana ryhtyvää kokkia. Sinulla voi olla kokin tutkinto tai ei. Tärkeintä on into ja halu valmistaa maukasta kotiruokaa alusta loppuun saakka itse. Nautit ruoanlaiton ohessa asiakaskontakteista ja olet valmis vaihtamaan päivän kuulumiset. Erityisruokavalioista tulisi olla perustietämys.

Työtä on tarjolla täysien tuntien verran ja työvuorot sijoittuvat ma-su ja klo 7-18 välille. Työvuoroja on siis vaihtelevasti, päiväsaikaan painottuen, sekä arkena että viikonloppuna. Tämä kesän sijaisuus alkaa 21.6. ja arvioitu kesto on elokuun alkuun saakka.

Työtehtäviin kuuluvat keittiön kaikki tehtävät sekä ruoanvalmistus niin päivälliselle, aamupalalle kuin vaikka syntymäpäiväjuhlille. Vaatimuksena tehtävässä on hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Oletko sinä etsimämme itsenäinen ja sosiaalinen keittiön osaaja? Lähetä pian hakemuksesi, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana!

Keihäsniementie 12, 33470 Ylöjärvi