Varastotyöntekijä keräilytoimintoihin

Työpaikat / Varastotyöntekijä keräilytoimintoihin

Varastotyöntekijä keräilytoimintoihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko työskennellä elintarvikevarastossa keräilyn tai mahdollisesti myös lähettämön työtehtävissä? Etsitkö työtä, jossa voisit aloittaa nopeastikin?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia varastotyöntekijöitä pitkälle syksyyn saakka. Työtehtävät koostuvat pääosin asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä sekä rullakoiden pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Pääasiassa työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta mahdollista voi olla sopia myös muitakin työvuoroja. Työtä on tarjolla vaihtelevasti, mutta pyrimme tarjoamaan työvuoroja työntekijän kiinnostuksen mukaan. Tehtävä soveltuu hyvin myös opiskelijoille, jotka voivat tehdä kesän lisäksi työtä syksyllä koulun ohella.

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä ja aitoa motivaatiota työtä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää ripeän toiminnan lisäksi tarkkaa ja huolellista otetta, jotta virheet pysyvät minimissään. Emme vaadi työntekijöiltä aikaisempaa varastotyökokemusta tai erilaisten trukkien ajotaitoa sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin.

Tarjoamme työntekijälle reippaan ja itsenäisen työn sekä kattavan perehdytyksen ja tuen työpaikalla. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikkoja on tarjolla useampi, joita täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.