Elintarviketyöntekijä/ tiiminvetäjä Myrttisen kurkuille

Työpaikat / Elintarviketyöntekijä/ tiiminvetäjä Myrttisen kurkuille

Elintarviketyöntekijä/ tiiminvetäjä Myrttisen kurkuille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Järvenpää Tuusula Kerava Sipoo Porvoo Teollisuus/tuotanto Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Green Taste Oy

Vahvistamme Myrttisen suolakurkkujen tuotantotiimiä ja haemme energiseen yritykseen Vantaalle elintarviketyöntekijää/ tiiminvetäjää.

Tarvitsemme juurikin Sinua, jos olet tiimipelaaja, ymmärrät kokonaisuuden ja haluat tehdä töitä yhteistyössä tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on mukava joukko huipputyökavereita, joita pääset johtamaan päivittäin, mutta myös tekemään tuotannossa töitä heidän kanssaan.

Myrttisen Suolakurkut on Green Taste Oy:n vanhin tuotemerkki, ja ne ovat taatusti perinteisiä suomalaisia laadukkaita tuotteita, joilla on vakiintunut kuluttajakunta ympäri Suomen. Muita tuotemerkkejä heillä ovat Pappagallo jäätelöt, Memmas Knossos oliiviöljyt ja Mehuiza täysmehut ja smoothiet. Suolakurkut valmistetaan edelleen reseptillä, joka periytyy 1940-luvulta. Suolakurkkujen raaka-aineina käytetään korkealaatuisia raaka-aineita, joista monet tulevat pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta ja luottoviljelijöiltä, jotta varmistetaan tuotteiden laadun ja toiminnan vastuullisuus.

Työ alkaa Juhannuksen jälkeen aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuudella, mutta mahdollisuus jatkoon on vahvasti olemassa. Tavoitteena on löytää pitkäaikainen työntekijä. Työviikkosi on normaalisti 40 tuntinen ma-pe klo 8-16. Kesäisin satokauden aikana työpäivät ja työviikot ovat vaihtelevan pituisia ja tällöin työskennellään myös la-su välillä. Työtä tehdään +4-+10 asteisissa tuotantotiloissa. Palkkaus on elintarviketyöehtosopimuksen mukaan.

Osallistut työssäsi nykyisen työnjohtajan aisaparina työjohtotehtävien lisäksi tuotannon työhön. Käsittelet pakkauksia, seuraat varastoa ja käsittelet tilauksia. Tiiminvetäjänä päätehtäviä on mm. vastata osastonsa henkilöstöstä, laitteiden ja tuotantotilojen ylläpidosta ja tehtävien organisoinnista sekä henkilöstön- ja työolosuhteiden kehittämisestä. Lisäksi tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu vastata ja seurata osaston toiminnan tehokkuutta päivä- ja viikko-ohjelmien mukaan. Vastaat tuotannon toteutuksesta ottaen huomioon henkilöstön, raaka-aineet, resurssit, koneet ja laitteet sekä toimitusvalmiudet. Työn ja tuotteiden laadun tarkkailu ja varmistaminen kuuluu myös rooliisi.

Näitä tehtäviä varten tarvitset:

  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Office ohjelmien käyttötaitoa ja kykyä omaksua toiminnanohjausjärjestelmä
  • Reipasta asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja hyvää yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihtuviin tilanteisiin
  • Hygieniapassia ja puhdasta salmonellatodistusta
  • Sopivaa elintarvikealan koulutusta ja/ tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Trukinajotaitoa
  • Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi tähän tehtävään

Myrttisten Kurkut tarjoaa sinulle:

  • Työn tekoa laadukkaiden tuotteiden parissa
  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Tunnistitko itsesi? Hae mukaan jo tänään sillä aloitamme rekrytoinnin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.