Projektipäällikkö, Tampere

Työpaikat / Projektipäällikkö, Tampere

Projektipäällikkö, Tampere

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne Terveydenhuolto/sosiaaliala Istekki Oy

Istekin kasvu jatkuu ja haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ osaksi Tampereen työyhteisöämme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana terveydenhuollon ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi lisäksi aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Meillä tämä kaikki ja paljon muutakin on osa meidän arkeamme.

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee meillä tekemään töitäkin. Näistä toivomme sinunkin suoriutuvan mallikkaasti. Olethan taitava organisoija ja projekteissa kannat vastuuta sekä kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin. Toimit sujuvasti asiantuntijaorganisaatiossa ja tiiviissä yhteistyössä toimittajien kanssa. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän.

Nämä asiat auttavat onnistumaan tässä projektipäällikön tehtävässä:

  • Kokemus ICT - projektien johtamisesta
  • Halu ja kyky kehittää palveluita helpottamaan käyttäjän jokapäiväistä arkea
  • Monipuolinen ICT-osaaminen

Roolissa saat olla mukana tuottamassa ratkaisuja, joilla on vaikutusta meidän kaikkien elämään. Tämä on työtä, jolla on aidosti yhteiskunnallistakin merkitystä.

Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties sen kaipaamamme puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea! Haastattelut tehtävään aloitamme jo haun alkuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).