Aputyöntekijä maalaamoon

Työpaikat / Aputyöntekijä maalaamoon

Aputyöntekijä maalaamoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Loimaa Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme Loimaalle reipasta työntekijää maalaamon avustaviin työtehtäviin!

Työtehtäviin kuuluu erilaiset maalaamon avustavat työtehtävät, kuten tuotteiden ripustelu maalauslinjalle. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Käytössäsi on liukuva työaika, sekä työaikapankki! Työsuhde solmitaan ensin vuoden loppuun asti, mutta työssä pärjänneellä on mahdollisuus jatkoon.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta ei vaadita, vaan reipas asenne ratkaisee! Aiempi kokemus maalaamoympäristöstä tai tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi. Tässä työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä nykyaikaisessa tehdasympäristössä. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö. Työsuhde solmitaan ensin Baronan kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Lisätietoja / yhteydenotot

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.