Kokoonpanija kesätöihin

Työpaikat / Kokoonpanija kesätöihin

Kokoonpanija kesätöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Vantaalle läheisyyteen mekaanista kokoonpanijaa kesätöihin teollisuuden ja laitekaappien kokoonpanoon päivätyöhön.

Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta, sekä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta mekaanisen kokoonpanon tuotantotehtävistä. Arvostamme perustasoista mekaanisten kuvien lukutaitoa, sekä työkalujen käyttötaitoa. Trukilla ajotaidon katsomme eduksi.

Työsuhde on kesätyö määräaikainen kesäkuun alusta aina elokuun loppuun, mutta jatko on mahdollinen tilanteesta riippuen. Työskentely tapahtuu päivävuorossa tiiviissä alle 10 hengen tiimissä.

Olet motivoitunut, luotettava ja vastuullinen työntekijä. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin työtehtäviin ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta, sekä halua ja kykyä opetella monipuolisia työvaiheita. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle:

  • erinomaisen kesätyöpaikan
  • kokeneen työyhteisön tuen ja hyvän työilmapiirin
  • tilaisuuden kehittää itseäsi monipuolisen kokoonpanon saralla

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi