Kerroshoitaja Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Työpaikat / Kerroshoitaja Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Kerroshoitaja Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Hakuaika päättyy 04.07.2021

Kittilä Rovaniemi Oulu Kuusamo Inari Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme kesän ja syksyn sesonkiin kerroshoitajia Lappiin! Tarjolla useita kohteita ympäri Lappia - mistä sinä löydät oman Lappisi? Tulee ottamaan siitä selvää!

Etsimme asiakkaillemme töihin taitavia KERROSHOITAJIA. Haussa on nyt tyyppejä, joilta löytyyy jo vastaava koulutus ja/tai mieluiten aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla myös alan opiskelija. Alan ammattilaisena tai sellaiseksi aikovaksi tiedät varmasti jo mitä siivouksen työskentely vaatii, joten keskitytään siihen mitä me voimme tarjota sinulle:

Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita, jolloin työskentelet yhdessä hotellissa ennalta sovittujen työtuntien mukaisesti.

Eduksi luettavat asiat:

  • Alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus

  • Sujuva suomen kielen taito, muiden kielien osaaminen iso plussa

  • Joustavuutta ja hyvää asennetta

  • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta

  • Paineensietokykyä kiireen keskellä

Haikailetko Lappiin, mutta sinulla olisi majapaikan tarvetta? Ei hätää, useimmilla asiakasyrityksillämme on tarjota sinulle myös katto pään päälle vuokrasummaa vastaan.

Tartu tarjoukseen ja tarjoudu töihin! Työt alkavat sovitusti ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työssään myös kesän / syksyn jälkeen.

Päästäksesi mukaan on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille siis hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!