Tarjoilija Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Työpaikat / Tarjoilija Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Tarjoilija Lappiin, kesä- ja syyssesonki

Hakuaika päättyy 04.07.2021

Kittilä Rovaniemi Inari Oulu Kuusamo Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme kesän ja syksyn sesonkiin tarjoilijoita Lappiin! Tarjolla useita kohteita ympäri Lappia - mistä sinä löydät oman Lappisi? Tulee ottamaan siitä selvää!

Etsimme asiakkaillemme töihin joko ammattitaitoisia TARJOILIJOITA, tai vasta uraansa aloittelevia, oikean potentiaalin alalle omaavia tyyppejä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Hae tätä paikkaa, mikäli hymy tulee luonnostaan kasvoillesi ja asiakkaiden palveleminen on sydämen asiasi. Toivomme sinulta iloista mieltä ja joustavuutta positiivista asennetta unohtamatta. Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita, jolloin työskentelet yhdessä asiakasyrityksessämme ennalta sovittujen työtuntien mukaisesti.

Eduksi luettavat asiat:

  • Ravintola-alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus
  • Täysi-ikäisyys
  • Hygienia- ja anniskelupassi
  • Sujuva suomen kielen taito, muiden kielien osaaminen iso plussa
  • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
  • Paineensietokykyä kiireen keskellä

Haikailetko Lappiin, mutta sinulla olisi majapaikan tarvetta? Ei hätää, useimmilla asiakasyrityksillämme on tarjota sinulle myös katto pään päälle vuokrasummaa vastaan.

Tartu tarjoukseen ja tarjoudu töihin! Työt alkavat sovitusti ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työssään myös kesän / syksyn jälkeen.

Päästäksesi mukaan on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille siis hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!