Kokki Attendo Marsalkanhoviin Mikkeliin kesätyö

Työpaikat / Kokki Attendo Marsalkanhoviin Mikkeliin kesätyö

Kokki Attendo Marsalkanhoviin Mikkeliin kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Attendo Oy

Attendo Marsalkanhovi on keväällä 2018 Mikkeliin avattu kulttuuri ja taide -teemainen hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti on Mikkelissä aivan peruspalvelujen ääressä. Marsalkanhovissa on 59 asukashuonetta, joista 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 29 kevyemmän palveluasumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Attendo Marsalkanhovissa nautitaan oman keittiön maukasta kotiruokaa, ikäihmisten toiveet ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Etsimme KOKKIA kesäsijaiseksi Attendo Marsalkanhoviin Mikkeliin.

Me emme pelkää makua! Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla. Keittiö on hoivakodin sydän, koska ruoka hoitaa kehoa ja mieltä. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy keittiöstä koko taloon. Lämpimän ruuan lisäksi valmistat salaatteja, jälkiruokia ja leivonnaisia asukkaillemme.

Tehtävä on kokoaikainen ja aikavälille 24.5- 8.8.2021. Työaika ajoittuu arkisin klo 6:30-16 välille. Keittiössä työskentelet osana kolmen hengen tiimiä. Lisäksi mahdollisuus tehdä satunnaisia vuoroja syksyn/talven aikana.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!