Mekaanisten asennustöiden valvoja

Työpaikat / Mekaanisten asennustöiden valvoja

Mekaanisten asennustöiden valvoja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Turku Tampere Oulu Jyväskylä Lappeenranta Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme mekaanisten asennustöiden valvojaa pääkaupunkiseudulle voimalaitoksen teräsrakenteiden asennustöihin. Projektin ja työsuhteen arvioitu kesto on heinäkuun 2021 alusta syyskuun 2021 loppuun. Työmaalla tehdään ma-la töitä ja 48h/vko.

Mekaanisten asennustöiden valvoja vastaa mekaanisten asennustöiden toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Toimessasi suunnittelet mekaaniset asennustyöt yhteistyössä muiden projektivastaavien kanssa, valvot töiden suoritusvaihetta ja vastaat projektista omalla vastuualueellasi aina projektin luovutukseen saakka.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä kokemusta suunnittelu-, projekti- tai kunnossapitotehtävistä. Odotamme myös hitsaustekniikan ja teräsrakentamisen tuntemusta. Valvojalla tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään valittavalle henkilölle toteutetaan turvaselvitys, joten edellytämme nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mekaanisten asennustöiden valvojan position pääkaupunkiseudulla voimalaitoksen teollisuusympäristössä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Teemu Runsas, p. 040 836 8895, s-posti teemu.runsas@barona.fi.