Lähihoitaja, asumispalveluyksikkö Havula

Työpaikat / Lähihoitaja, asumispalveluyksikkö Havula

Lähihoitaja, asumispalveluyksikkö Havula

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Muhos Pudasjärvi Terveydenhuolto/sosiaaliala Ylikiimingin Omaishoitajat ry.

Havula on Ylikiimingin Omaishoitajat ry:n omistama ja rakennuttama asumispalveluyksikkö. Oulusta Ylikiiminkiin on matkaa noin 30 kilometriä. Lupsakka ja nuorekas työyhteisö kaipaa kesäksi kesätyöntekijää huolehtimaan Havulan iloisen elämän sujumisesta kesäkuukausina.

Asumispalveluyksikössä on 17 asukaspaikkaa, joista tukiasuntoja on kolme. Havulan toiminta-ajatuksena on asukkaiden hyvä elämä. Havulan toiminnan keskeinen tavoite on luoda asukkaille turvallinen, viihtyisä ja kodinomainen asumisympäristö, jossa lähtökohtana on asukkaiden normaali eläminen yhteiskunnan jäseninä.

Havulan toimintaa ohjaavat arvot:

Vastullisuus ohjaa meitä huolehtimaan asiakkaiden yksilöllisestä hoidosta, hyvinvoinnista, toimintakykyä tukevasta työotteesta, joista muodostuu kuntouttava ja mielekäs arki.

Avoimuus ja luottamuksellisuus toteutuu vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä asiakkaan, hänen omaisten, yhteistyöverkostojen ja henkilökunnan kesken.

Ihmisarvon kunnioittaminen ja itsemäärämisoikeus näkyy toiminnassamme asiakkaiden kanssa, huomioimalla asiakkaan omat tavoitteet, toiveet, unelmat sekä tavat, tottumukset ja elämäntapa.

Haemme asiakkaallemme lähihoitajaa kesälomasijaiseksi kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä tehdään kolmessa vuorossa 31.8. asti. Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus tehtävässä perustuu Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20 palkkaluokkaan.

Havulan työyhteisö on erittäin joustava, nuorekas ja huumorintajuinen. Työystävät otetaan vastaan avosylin ja hymyillen!

_Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. _Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.