Kauppakassikeräilijä

Työpaikat / Kauppakassikeräilijä

Kauppakassikeräilijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pitkäaikaista tai osa-aikaista työtä? Oletko kiinnostunut kaupan alan työtehtävistä päivittäistavarakaupassa?

Etsimme keräilijöitä Kauppakassi-verkkokaupan tilausten käsittelyyn Vantaan alueella. Tässä työssä käsittelet S-ryhmän verkkokaupan asiakastilauksia, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, vuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Toivottu aloitus tehtävissä on 7.6.2020. Keräilyvuoroja saattaa olla tarjolla useammassa kuin yhdessä S-ryhmän toimipisteessä.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!