Keräilijä

Työpaikat / Keräilijä

Keräilijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pitkäaikaista työtä? Oletko kiinnostunut kaupan alan työtehtävistä päivittäistavarakaupassa?

Etsimme keräilijöitä verkkokaupan tilausten käsittelyyn itäisen Helsingin alueella. Tässä työssä käsittelet K-Citymarketin verkkokaupan asiakastilauksia, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös muut yleiset kaupan työtehtävät. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, vuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Toivottu aloitus tehtävissä on 24.5.2020. Keräilyvuoroja saattaa olla tarjolla useammassa kuin yhdessä ketjun toimipisteessä.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!