ICT-asiantuntija Elmolle

Työpaikat / ICT-asiantuntija Elmolle

ICT-asiantuntija Elmolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Pori Rauma Kankaanpää Hämeenkyrö IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Löytyykö sinulta kokemusta IT-tuen tehtävistä ja olet etsimässä nyt uusia ja mielenkiintoisia haasteita, jossa pääset syventämään osaamistasi? Kiinnostaako sinua työ, jossa yhdistyvät niin lähi- kuin etätuki, sekä jatkuva uuden oppiminen? Haluaisitko päästä työllistymään tunnettuun ja nopeasti kasvavaan ICT alan yritykseen - ICT Elmolle?

Etsimme nyt asiakkaallemme Elmolle ICT-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Satakunnan ja Tampereen alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, jota Barona IT hoitaa, ja tulet työllistymään suoraan Elmon palkkalistoille.

Työ tapahtuu Elmon loppuasiakkaan luona, jossa vastaat loppukäyttäjätuesta sekä IT-laitteiden ylläpidosta, toimivuudesta sekä tilauksista. Tulet toimimaan myös yhteyshenkilönä ulkopuolisille palveluntarjoajille, keskitetyille toiminnoille (verkko- ja tulostuspalvelut), etänä loppukäyttäjätukea tarjoavalle Help Deskille sekä myös Nordic/Baltic IT-tiimille. Työ painottuu aluksi lähitukeen, mutta hieman myöhemmin painopiste vaihtuu etätukeen ja ns. normaalisti suurimman osan työstä voikin hoitaa täysin etänä. Työ edellyttää kuitenkin aina jonkin verran paikan päällä työskentelyä. Loppuasiakkaan toimipisteitä on sekä Tampereella että Satakunnan alueella ja sen vuoksi etsimämme henkilö voi löytyä kummalta alueelta tahansa. Jos asut Tampereen seudulle, tulet käymään noin 1-2krt viikossa lähitukikäynnillä Satakunnan alueella, ja jos puolestasi asut Satakunnan alueella, tulet käymään ajoittain Tampereella.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy jo useamman vuoden ajalta kokemusta IT-tuen tehtävistä ja siten kykyä toimia haettavassa roolissa itsenäisesti. Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ja nautit siitä, että saat tehdä töitä vaihtelevasti eri sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy ammattitaitoa ratkoa erilaisia IT haasteita ja varmistaa kokonaisvaltaisesti IT laitteiden toimivuus arjessa. Koska osa loppukäyttäjistä ei puhu suomea, tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toivomme myös, että sinulta löytyy auto ja B-ajokortti, jotta pääset kulkemaan sujuvasti tarpeen vaatiessa asiakkaan toimitiloihin hoitamaan lähitukitehtäviä.

Kyseessä on 12kk:ta kestävä määräaikainen työsuhde, joka sisältää option myös jatkosta. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiville, toimistoaikojen puitteisiin (klo 8-16). Tulet työllistymään suoraan ICT Elmon palkkalistoille, ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä touko-kesäkuun taitteessa. Tehtävään valitulle teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

 • Työkokemusta vastaavista IT-tuen tehtävistä sekä asiakaspalvelusta
 • IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Windows työasemien ja ohjelmistojen hyvää osaamista (kuten M365, OneDrive, MS Teams)
 • Oheis- ja mobiililaitteiden hyvää osaamista
 • Luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
 • Kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen & kirjallinen)
 • B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

 • Kokoaikaisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja nopeasti kasvavassa ICT alan yrityksessä
 • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat työsi tueksi
 • Elmon kattavat henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastattelun saman tien. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.