Kokki, Lomakylä Valle, Utsjoki

Työpaikat / Kokki, Lomakylä Valle, Utsjoki

Kokki, Lomakylä Valle, Utsjoki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Utsjoki Inari Rovaniemi Oulu Sodankylä Salla Hotelli- ja ravintola-ala Guolbba Oy

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen. Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa KOKKIA tulevaan kesä- ja syksysesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen annosruokien valmistukseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu  a la carte taitoinen osaaja. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin suomea tai saamea.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Työtunteja vähintään 90h/3vkoon.

Maksullinen kimppa-asuminen Utsjoen keskustassa järjestyy . Työn aloitus kesäkuun alussa ja aina syyskuun loppuun saakka.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!