Ripustelija teollisuusmaalaamoon

Työpaikat / Ripustelija teollisuusmaalaamoon

Ripustelija teollisuusmaalaamoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Naantali Teollisuus/tuotanto FSP Finnish Steel Painting Oy

Etsimme asiakayrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle reippaita ja ripeitä tyyppejä maalauslinjastolle ripustelijaksi Raisioon.

Työssä vastaat maalauslinjaston linjojen lastauksesta ja purkamisesta maalatuista tuotteista. Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan, niin tässä voisi olla työ sinua varten. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta niitä ei edellytetä, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kiinnostus ja mahdollisuus fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon. Työ sopii hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.