Työntekijöitä Wilhelm Public House Mikkeliin

Työpaikat / Työntekijöitä Wilhelm Public House Mikkeliin

Työntekijöitä Wilhelm Public House Mikkeliin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Suur-Savo

Miltä kuulostaisi kaupungin kattavin olut ja siideri valikoima, monipuolinen työnkuva sekä rento ilmapiiri? Wilhelm Public Housessa on kolme erilaista osaa: oluthuone Wilhelm, karaokebaari Wenla sekä bar Wilma. Wilhelm Oluthuoneessa rentoudutaan töiden jälkeen laadukkaiden ja vaihtuvien juomien parissa päivän lehtiä lukien sekä pelataan erilaisia lautapelejä ystävien kanssa viihtyisässä ympäristössä. Viikonloppuisin Suomen eturivin artistit sekä ammatti-DJ:t viihdyttää asiakkaita ja karaoke Wenla on avoinna joka päivä.

Wilhelm Public Housessa henkilökunta koostuu timantinkovista tiimipelaajista. Haemme nyt BLOKKAREITA, BAARITARJOILIJOITA ja VUOROPÄÄLLIKKÖITÄ osaksi tätä timanttista tiimiä.

Toivomme Sinulta:

• Blokkari: innokasta asennetta ja valmiutta työskennellä siellä missä tapahtuu. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ei ole edellytys työn saannille.

• Baaritarjoilija: asiakaspalvelukokemusta sekä ravintola-alan tietämystä. Drinkkiosaaminen katsotaan eduksi.

• Vuoropäällikkö: paineensietokykyä, taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Aikaisempi esimieskokemus on suotavaa, mutta otamme huomioon myös innokkaat alalla etenijät.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta aloituksen, lopetuksen ja työtuntien suhteen on mahdollista joustaa tehtävänkuvasta tai elämäntilanteestasi riippuen. Keikkatöitä olisi tarjolla ympäri vuoden, mutta erityinen painopiste on kesäkuukausilla.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!