Full Stack Developer, Cloud Runners, Codento

Työpaikat / Full Stack Developer, Cloud Runners, Codento

Full Stack Developer, Cloud Runners, Codento

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Codento Oy

Oletko kiinnostunut Google Cloud Platform pilviteknologiasta ja haluat päästä laajentamaan kehittäjätaustaasi monipilviratkaisuihin erikoistuneessa konsulttiyrityksessä Codentossa? Cloud Runners -ohjelma tarjoaa vakituisen työn lisäksi Googlen ja Nordcloudin asiantuntijoiden huippukoulutuksen Google Cloud Platform arkkitehtuurista ja Cloud DevOpsista.

MISTÄ ON KYSE?

Palkallinen Cloud Runners -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja sertifioitua Google Cloud Platform asiantuntijaksi ja päästä Codentolle GCP pilviteknologiaa hyödyntäviin mielenkiintoisiin arkkitehtuuri- ja kehitysprojekteihin. Ennen asiakasprojekteja jokainen ohjelmaan valittu kehittäjä pääsee osallistumaan huippuluokan intensiivikoulutuksiin, joissa syvennytään GCP arkkitehtuuriin ja DevOpsiin. Ohjelma kuuluu Barona IT:n Elevated -konseptiin, jossa Barona IT järjestää koulutukset yhdessä Googlen ja Nordcloudin Google Cloud Platform asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja aikaisempaan kokemukseesi pohjautuvan kilpailukykyisen palkan. Työ tehdään korona-aikana etätyösuositusten mukaisesti ja sen jälkeen pääkaupunkiseudulla joko asiakkaan tiloissa, omalla toimistolla tai etätyönä.

Työn aloitus on elokuun 2021 aikana, jonka jälkeen alkaa perehdytys- ja koulutusjakso.

Kattavat lisätiedot ohjelmasta löydät täältä www.cloudrunners.fi

MILTÄ ARKESI CODENTOLLA VOISI NÄYTTÄÄ

Codentolaisena olet osana innostavaa ja empaattista yhteisöä, jota yhdistää halu kehittyä. Arjessa hyödynnetään taitavasti ketteriä toimintamalleja. Kaikilla Codentolaisilta odotetaan myös tiimityötaitoja, halua edistää hyvää yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä.

GCP- ohjelmistokehittäjänä pääset tekemään monipuolisia toimeksiantoja ja syventämään osaamistasi. Tehtävien sisältöä ohjaavat asiakastarpeet ja omat kiinnostuksen kohteet. Osaamisalueina UI/UX, Node.js, Python, Go, Java, .NET, React, Angular, Python.

GCP DevOps -osaajana pääset kehittämään sovelluskehitysympäristöjä ja -käytäntöjä mukaan lukien automatisoitu julkaisu ja testaus (CI/CD). Osaamisalueina Kubernetes, GCP Container Registry tai Cloud Functions ja Cloud Run.

SINULTA TOIVOMME

• 2-5 vuoden työkokemusta ohjelmistokehityksestä tuoreilla Java-versioilla, .Net tai React+Node frameworkeilla

• AWS tai Azure -osaamista

• nykyaikaisten ohjelmistokehitysmenetelmien perusteiden hallitsemista

• sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

• intoa ja kykyä oppia ja kehittää teknistä osaamistasi entistä vahvemmaksi

Lisäksi katsomme eduksi: CI/CD-työkalujen tuntemuksen: Git, Jenkins, Spinnaker, Ansible, Terraform

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE

Codento on ollut suunnannäyttäjä julkisen pilven hyödyntämisessä yli 200 eri asiakkaan digitalisoidessa liiketoimintaansa jo vuodesta 2005 alkaen. Olemme erityisesti Google Cloud Platformiin ja monipilviratkaisuihin erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme pilvipalveluiden hyödyntämisessä ja ohjelmistojen modernisoinnissa pilveen. Codento on asiantuntija myös näihin liittyvissä DevOps-toimintamallien kehittämisessä ja moderneissa analytiikka-, tekoäly- ja koneoppimisen ratkaisuissa.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ytimessä Vuorikadulla. Energinen 20 hengen tiimimme kasvaa nyt nopeasti. Panostamme viihtyvyyteen muun muassa kattavilla henkilöstöeduilla, joista alla lisää.

Lisätietoa: https://codento.com/fi/ura/

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

• Selkeän koulutuspolun Google Cloud Architect ja DevOps engineer sertifioiduksi osaajaksi Cloud Runners -ohjelman puitteissa, Googlen ja Nordcloudin kouluttajien johdolla.

• Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan, myös koulutusohjelman ajalta

• Terveystalon kattavan työterveyshuollon

• Lounas-, liikunta-, virike-, ja puhelinedun

NÄIN HAET CLOUD RUNNERS -OHJELMAAN

Hae ohjelmaan 4.6.2021 mennessä. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis epäröi hakemuksen lähettämistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Marja Aho (044 022 0085, marja.aho@barona.fi) ja Maarja Saar (maarja.saar@barona.fi)

Tehtävään valittaville henkilöille teetetään turvallisuusselvitys.

Lue lisää Cloud Runners -ohjelmasta ja Codentosta työnantajana: https://cloudrunners.fi

Vuorikatu 14 B, 00100 Helsinki