Varastotyöntekijä

Työpaikat / Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Sherwin-Williams Finland

Haemme määräaikaiseen projektiin trukinajotaitoista henkilöä varastotyöntekijäksi päivävuoroon Pohjois-Helsinkiin.

Etsimme Pohjois-Helsingin Suutarilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Sherwin-Williams Finland:lle varastotyöntekijää määräaikaiseen päivätyöhön. Työtehtävä on määräaikainen 15.7.2022 asti. Työaika on arkisin klo 8-16 ja viikoittainen työaika on 37,5h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia varastotöitä kuten tuotteiden vastaanottoa ja kirjaamista ERP-järjestelmään, keräilyä, lähetystä ja lastausta, sekä rahtikirjojen käsittelyä. Tehtävä edellyttää trukinajotaitoa.

Aikaisempi kokemus teollisuus- tai varastotöistä katsotaan eduksi – samoin englanninkielen taito.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa, mutta dynaamisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tärkeimpänä piirteenä hakijassa on oma-aloitteisuus, hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä tarkkuus työtehtävissä.

Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita. Hakijan oman kiinnostuksen mukaan voimme perehdyttää työntekijän myös maalien sävytykseen. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy, mutta työsuhde solmitaan suoraan Sherwin-Williamsin kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen meille heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta, puhelimitse 0503546065 tai sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi

Lyhtytie 17, 00750 Helsinki