Maastosuunnittelija sähköverkkojen pariin Pohjanmaalle

Työpaikat / Maastosuunnittelija sähköverkkojen pariin Pohjanmaalle

Maastosuunnittelija sähköverkkojen pariin Pohjanmaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Seinäjoki Kurikka Laihia Kauhava Lapua Tekniikka Suunnittelu Asennus/huolto

Etsimme asiakkaallemme maastosuunnittelijaa työskentelemään sähkönjakeluverkkojen suunnittelu- ja kartoitustehtävien parissa. Tehtävään soveltuu niin alaa jo ennestään tunteva ammattilainen kuin myös kouluttautumisen kautta tehtävään haluava sähköalan perustuntemuksen omaava henkilö. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvin hoidetut työt avaavat erinomaiset mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen.

Maastosuunnittelijan tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä sekä sähköverkkosuunnittelijan että suunnittelun kohteena olevan alueen maanomistajien kanssa. Sähköverkkosuunnittelijan suunniteltua verkostoasennusten teknisen toteutuksen, vastaat suunnitelman käytäntöön viemisestä suunnittelemalla tarkat paikat muun muassa muuntamoille ja keskuksille sekä reitit kaapeloinneille. Työ sisältääkin paljon niin sanottua käytännön jalkatyötä maastossa yhtäältä mittausten ja merkkausten sekä toisaalta myös kunkin alueen maanomistajien kanssa tehtävän yhteistyön muodossa. Työskentelyalueesi ulottuu Vaasasta käsin karkeasti vajaan 100 kilometrin säteelle, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Työpanoksellasi olet rakentamassa ja ylläpitämässä paikallisen sähkönjakeluverkon toimintavarmuutta.

Toivomme hakijalta:

  • sähköalan perustuntemusta sekä kiinnostusta alaa kohtaan
  • maastosuunnitteluun liittyvien mittalaitteiden käytön tuntemusta (mm. GPS-paikannin)
  • vähintään perustasoisia IT-taitoja muun muassa tehtävään liittyvää dokumentointia silmällä pitäen
  • kykyä työskennellä sekä suomen että ruotsin kielillä
  • halukkuutta liikkuvaan ja paljolti maastossa tapahtuvaan työhön
  • intoa kehittää omaa osaamista.

Eduksi katsomme:

  • sähköalaan ja erityisesti sähkönjakeluverkkoihin liittyvän kokemuksen ja koulutuksen (esim. sähköasentaja)
  • maanmittausalan tuntemuksen sekä alaan liittyvän kokemuksen ja koulutuksen.

Tehtävään soveltuu niin alaa jo ennestään tunteva ammattilainen kuin myös kouluttautumisen kautta tehtävään haluava sähköalan perustuntemuksen omaava henkilö. Järjestämme valituille työntekijöille tarpeen tullen oppisopimusmuotoisen koulutuksen, joka on räätälöitävissä työntekijän osaamistaustasta riippuen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisellä luonteellaan tekijäänsä haastavan tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi niin päivittäisessä työssä kuin myös tarpeen tullen lisäkoulutuksen kautta. Tukenasi ovat erityisesti työsuhteesi alkuvaiheessa sekä osaavat kollegat, että tarvittaessa myös alan kouluttajat. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena Baronan kirjoille, mutta hyvin hoidetut työt ja mahdollinen koulutus avaavat erinomaiset mahdollisuudet jatkossa myös pidemmälle työsuhteelle.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Perttu Piispalta joko puhelimitse numerosta 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, to ja pe) tai sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.