Kaupan alan moniosaaja

Työpaikat / Kaupan alan moniosaaja

Kaupan alan moniosaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Salo Vähittäis- ja tukkukauppa

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi Salon seudulla! Oletko etsimässä mukavaa ja liikkuvaa työtä asiakaspalveluympäristöstä? Onko sinulla jo vähän kokemusta esimerkiksi hyllyttäjän työstä? Haemme nyt kaupan alan osaajia keikkatyöhön asiakasyrityksiimme Salon alueella.

Etsimme asiakaspalveluasenteen omaavia tekijöitä työskentelemään kauttamme eri kaupan alan asiakasyrityksiimme Salossa. Työtä on monissa eri työnkuvissa aina kassatyöstä hyllytykseen!

Minulleko?

Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi kassatyöstä, hyllyttämisestä tai muusta myymälätyöstä, olet kyvykäs itsenäiseen työhön ja nautit myös asiakaspalvelusta, tahdomme tutustua sinuun! Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta alalta tai voit olla vaikka tuore ylioppilas, etsimme ennen kaikkea iloisia ja tarmokkaita henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen!

Työvuorot painottuvat aamuun, mutta vuoroja on myös väli- ja iltavuoroissa. Tarpeita saattaa tulla nopeastikin, joten työvuorotarjouksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla – pystythän valmistutumaan myös tähän!

Miksi hakisin?

Työ tarjoaa monipuolisuutta työpäivään: pääset tutustumaan laajoihin tuotevalikoimiin, pitämään huolen myymälän ja hyllyjen siisteydestä ja piristämään asiakkaan päivää loistavalla asiakaspalvelulla. Sinun on mahdollisuus työskennellä myös useammassa myymälässä, ja työvuoroja on saatavana nopeastikin.

Mikäli kiinnostuit, laitahan hakemusta jo vaikka tänään! Tutustumme potentiaalisiin hakijoihin mielellään pian, joten ei kannata aikailla. Voit hakea tehtävää 30.5.2021 asti, mutta saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä linda.nevanpaa@barona.fi tai puhelimitse 0503080932.