Sähköasentaja koulutettavaksi Carunan Kärkiryhmään

Työpaikat / Sähköasentaja koulutettavaksi Carunan Kärkiryhmään

Sähköasentaja koulutettavaksi Carunan Kärkiryhmään

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Seinäjoki Alajärvi Asennus/huolto Rakennusala Teollisuus/tuotanto Caruna Oy

Puhutko sujuvasti sähköä? Etsimme Caruna Academyn Kärkiryhmä-oppisopimuskoulutukseen motivoitunutta sähköalan tekijää Etelä-Pohjanmaan alueelle. Käytännönläheinen koulutus tapahtuu vakituisen työsuhteen aikana, eli koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa, ja työsuhteet jatkuvat myös koulutuksen jälkeen yhteistyöurakoitsijoiden palveluksessa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Koulutusvaihe alkaa toukokuun lopussa.

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Työsuhde alkaa oppisopimuskoulutuksena, jonka aikana opit oikeaoppiset ja turvalliset työskentelytavat niin vanhan sähköverkon purkamiseen kuin uuden rakentamiseen liittyen. Pääset tekemään muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennuksia ja kytkentöjä. Työpanoksellasi olet jo koulutusaikanasi varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta suomalaisten turvallista arkea.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkinnon lisäksi aitoa kiinnostusta laajentaa osaamistasi sähköverkkoasennuksen ammattilaiseksi. Hakijalta ei edellytetä aikaisempaa sähköalan työkokemusta, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Kärkiryhmä-koulutusohjelmaan valittavien henkilöiden koulutusjakson jälkeiset työtehtävät vaihtelevat yhteistyöurakoitsijoiden tarpeiden mukaan, mutta usein sähköverkkoasentajan työssä edellytetään valmiutta matkustaa eri puolilla Suomea sijaitseviin eri kestoisiin projekti- ja työkohteisiin. Tyypillisesti työt saadaan suoritettua nopeasti, mutta toisinaan projekti saattaa kestää jopa viikkoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa, ja saat mahdollisuuden käytännönläheiselle lisäkoulutukselle alan rautaisten ammattilaisten opissa. Koulutus toteutetaan alussa etäopintoina. Myöhemmässä vaiheessa opetusjaksoja on myös oppilaitosten tiloissa Tampereella, jonne tarjoamme sinulle matkat ja majoituksen. Suurin osa ajasta ollaan töissä verkonrakennusyhtiön työmailla. Lähiopetuksen käytännön järjestämisen suhteen seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Koulutettava työllistyy Baronan kautta verkonrakennusyhtiöön, jonka työhönottopiste sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla. Sovittaessa työmaille lähtö voi tapahtua myös suoraan kotoasi. Kanssasi solmitaan koulutusjakson alusta vakituinen työsuhde Baronan kanssa ja koulutuksen jälkeen tarjotaan mahdollisuus työskentelyn jatkamiseen verkonrakennusyhtiön kirjoilla.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Atte Murto-Koivisto, joko sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi tai puhelimitse 044 3470316 arkisin klo 13-14.