Tarjoilija, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Työpaikat / Tarjoilija, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Tarjoilija, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Borg Kitchen & Bar /Fouresta Oy

Porin keskipisteessä, Eetunaukiolla, sijaitseva Borg Kitchen & Bar on ravintola, jossa ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen miljöö takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen, niin lounaalla kuin illanvietossakin. Kuulostiko edellinen kuvaus työympäristöltä, jossa mieluusti työskentelisit? Mikäli olet asiakaspalvelutilanteissa erinomaisesti viihtyvä persoona, ja etsit elämääsi uusia tuulia, jatka lukemista!

Etsimme kesäkaudeksi Borg Kitchen & Bar ravintolaan tarjoilijaa. Sinulla on jo aikaisempaa asiakaspalvelutaustaa, ja erityisesti katsomme eduksi, jos sitä on kertynyt ravintola-alalta tai sinulla on alan koulutus. Arvostamme lisäksi jos olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit ja olet kielitaitoinen.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon - meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!