IT-tukihenkilö PK-seudulle kesäksi

Työpaikat / IT-tukihenkilö PK-seudulle kesäksi

IT-tukihenkilö PK-seudulle kesäksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Aspo Palvelut Oy

Onko sinulla vielä kesätyöpaikka löytämättä ja etsit töitä IT-tuen parista? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta loppukäyttäjätuesta sekä erilaisista teknisistä ongelmanratkaisu- ja asennustehtävistä, ja olet etsimässä vastaavia tehtäviä?

Etsimme asiakkaallemme Aspo Palvelut Oy:lle sosiaalista ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa IT-tukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin PK-seudulle kesän 2021 ajaksi. Tulet työllistymään Aspon IT-tiimiin ja vastaamaan heidän sisäisestä IT-tuesta yhdessä kollegoidesi kanssa. Työpäiväsi sisältävät teknisien palvelupyyntöjen vastaanottamista, ratkomista sekä eteenpäin välittämistä. Pääset asentamaan myös tietokoneita käyttökuntoon, asentamaan erilasia ohjelmistoja sekä auttamaan Aspon henkilökuntaa erilaisissa IT haasteissa. Työssä yhdistyvät sekä etä- että lähituki.

Työskentelypisteesi tulee olemaan Aspon viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Aspolla on myös 3 muuta toimistoa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, ja tarvittaessa käyt ratkomassa myös näissä toimipisteissä vastaantulevia IT haasteita. Katsomme ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden eduksi, mutta kohteisiin pääsee kulkemaan näppärästi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Sinulle on tärkeää saattaa annetut työtehtävät loppuun saakka. Tulet luontevasti toimeen erilaisien ihmisien kanssa ja tiimissä työskentely on sinulle mieluisaa.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta syyskuun 2021 loppuun. Määräaikaisuuden päätteeksi voi olla optio jatkolle! Työaika (37,5 h/vko) sijoittuu arkipäiviin (ma-pe, klo 8 - 16). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä toukokuussa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme:

  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/M365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Kokemusta etähallintatyökaluista
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta sekä tiketöintijärjestelmistä katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja tehtävästä: Noora Partala, 040 558 4069, noora.partala@barona.fi