Kesätyöntekijöitä, Prisma Järvenpää, Järvenpää, HOK-Elanto

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä, Prisma Järvenpää, Järvenpää, HOK-Elanto

Kesätyöntekijöitä, Prisma Järvenpää, Järvenpää, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Haemme kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin Prisma Järvenpäähän. Meillä on sinulle tarjolla monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelun lisäksi kassalla ja eri osastoilla sekä keräilyssä. Ei haittaa, jos sinulle ei ole aiempaa työkokemusta myyjän tehtävästä – meillä opit.

Kurkkaa tästä miltä myyjän päivä kaupassa näyttää!

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys meidän tuleville kesätyöntekijöille, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuvat vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Haemme nyt ensisijaisesti työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta, kesätöitä riittää syyskuun alkuun asti!

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Työtä on tarjolla vähintään 20 tuntia viikossa, tarjoamme myös ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Rantakatu 5, 04400 Järvenpää