Raskaskoneasentaja Fin-Terpuu Oy:lle

Työpaikat / Raskaskoneasentaja Fin-Terpuu Oy:lle

Raskaskoneasentaja Fin-Terpuu Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieksa Nurmes Kuhmo Valtimo Joensuu Kajaani Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen raskaskoneasentajaa Lieksan ja Nurmeksen alueen kohteisiin.

YRITYKSESTÄ

Fin-Terpuu Oy on metsäteollisuuden logistiikan aktiivinen asiantuntija. He hoitavat sisäisen logistiikan niin tehdas- kuin satama-alueilla ja huolehtivat myös alueen ja koneiden huolto- ja kunnossapidon tehtäviä. Palveluun kuuluvat lisäksi raakapuun ja sivutuoitteiden kuljetukset niin vesi- kuin maantiereittejä pitkin.

TYÖTEHTÄVÄ

Raskaskoneasentajana tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työskentelykohteina ovat pääosin Volvo 220E, Volvo 180 ja Volvo 90 työkoneet sekä erilaiset trukit. Työtä tehdään aamuvuorossa liukuvalla työajalla. Työpäivät sijoittuvat sekä Lieksan että Nurmeksen alueilla sijaitseviin kohteisiin.

Hakijana voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta raskaskoneasentajan huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä ammattiylpeyttä omasta tekemisestään. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tarjoaa varmasti uutta opittavaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisön, sekä työkavereiden vahvan tuen.Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työsuhte alkaa sovitusti määräaikaisena työsuhteena Baronan kautta, mutta etsinnässä on pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen siirtyvät tekijä!

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi