Julkaisuassistentti kesätyöhön

Työpaikat / Julkaisuassistentti kesätyöhön

Julkaisuassistentti kesätyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Toimistotyö Media/viestintä Asiakaspalvelu/palvelu

Hei media-alan tekijä, oletko vielä vailla kesätyötä?

Etsimme kesäksi asiakkaallemme julkaisuassistentin tehtävään reipasta, oma-aloitteista ja näppärää tyyppiä.

Työskentely: Työskentelet asiakkaamme toimipisteessä Joensuussa, osana ilmoitusvalmistuksen tiimiä. Työt toteutuvat arkisin klo 8-16. Työssäsi suunnittelet painettavat ja julkaistavat ilmoitukset asiakkaiden tilausten mukaan. Lisäksi työhön sisältyy jonkin verran taittotehtäviä. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ajalla 31.5.-15.8.2021

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta printtimedian  ja sähköisten julkaisujen parista, mielellään ilmoitusvalmistuksesta sekä taittotehtävistä.  Sinulta löytyy media-alan koulutus ja hallitset vähintään alan yleiset järjestelmät (mm. Adobe Photoshop, Indesing ja Illustrator). Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Sijainti ja työn aloitus: Työpaikka sijaitsee Joensuussa ja työ alkaa toukokuun lopussa. Työtä ei voi tehdä Freelancerina eikä etyönä.

Palkkaus: Media- ja painoalan tes

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi