Työnjohtaja, Ab ME Group Oy Ltd

Työpaikat / Työnjohtaja, Ab ME Group Oy Ltd

Työnjohtaja, Ab ME Group Oy Ltd

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Logistiikka/kuljetus/liikenne Ab ME Group Oy Ltd

Yksi työnjohtaja jo löytyi, mutta vielä tarvitaan toinen. Haemme asiakkaallemme ME Groupille vakituiseen työsuhteeseen keräilyyn TYÖNJOHTAJAA Raisiossa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen.

Mitä tarjoamme?

Työnjohtajana toimit keräilyn työntekijöiden esihenkilönä, vastaat työtehtävien organisoinnista ja osallistut tarvittaessa myös varastotyöhön. Varaston yleisimpiä työtehtäviä ovat keräily, tavaran vastaanotto sekä pakkaamotyöskentely.

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan ME Groupin kanssa. Töitä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo. 6-14 ja 14-22. Kiireisinä aikoina myös satunnaiset yö- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsi tueksi saat reilun sadan hengen viihtyisän ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme työnjohtajaksi energistä, huumorintajuista ja positiivisesti työhön suhtautuvaa henkilöä, jolta löytyy jo aikaisempia näyttöjä esihenkilötyöstä sekä kokemusta varastotyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää johdonmukaista työskentelytapaa, paineensietokykyä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen.  Haethan tehtävään pian, sillä työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä.