Kokki, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Työpaikat / Kokki, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Kokki, kesätyö, Borg Kitchen & Bar

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Borg Kitchen & Bar /Fouresta Oy

Porin keskipisteessä, Eetunaukiolla, sijaitseva Borg Kitchen & Bar on ravintola, jossa ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen miljöö takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen, niin lounaalla kuin illanvietossakin. Kuulostiko edellinen kuvaus työympäristöltä, jossa mieluusti työskentelisit? Oletko reipas ja vastuuntuntoinen kokki, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä keittiön tositoimiin? Haluatko tehdä hyvää ja asiakkaiden arkea sekä juhlavia hetkiä nostattavaa ruokaa? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme!

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten valmistamisessa. Ravintola on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on mielellään kokin koulutus, voit olla joko kokeneempi konkari tai uusi alalla. Etsimämme henkilö taitaa keittiötyön perusteet ja on valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin ennakkoluulottomasti.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on positiivinen ja reipas asenne työntekoon. Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!