Kokki, Sandy Cafe & Bistro

Työpaikat / Kokki, Sandy Cafe & Bistro

Kokki, Sandy Cafe & Bistro

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Masku Turku Hotelli- ja ravintola-ala Kankaisten Cecilia Oy/ Sandy Cafe & Bistro

Ensi kesän suunnitelmat auki? Kiinnostaisiko työt loistavassa tiimissä vaihtelevissa työtehtävissä? Etsimme kokkeja Maskun Kankaisten Golfin klubitalolle avattavaan Sandy Café & Bistro ravintolaan!

Uudistunut Sandy Café & Bistro avaa kautensa keväällä ja keittiömme kaipaa reippaita tekijöitä tuottamaan makuelämyksiä asiakkaillemme. Voit olla kokeneempi konkari tai alaa opiskeleva, meillä asenne ratkaisee! Valikoimaamme kesällä kuuluvat erilaiset kahvilatuotteet, á la carte-annokset ja kisaviikonloppujen buffetlounaat. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuoliseen tuotevalikoimamme valmistamiseen ja kehittämiseen.

Toivomme sinulta hygieniapassia ja keittiötyön perusteiden tuntemusta. Työssä loistaa henkilö, joka on asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri ja kiinnostunut olemaan osana uudistuneen ravintolamme loistotiimiä. Otathan huomioon, että vaikka sijaintimme on vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, on hyvä olla oma kulkuneuvo käytössä.

Tehtävän aloitus on toukokuussa ja kestävät aina kauden yli syksyyn. Otamme joustavasti huomioon toiveet työsuhteen kestosta. Etenkin kesäkaudella on mahdollista työskennellä reilusti, tarjolla onkin työsopimuksia 90h kolmen viikon jaksolla. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 8–23 välille. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa hakea heti alla olevan linkin kautta!