Ravintolapäällikkö Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Ravintolapäällikkö Oulun Naughty BRGR

Ravintolapäällikkö Oulun Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu

HELLOU OULUN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen Ouluun. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Ravintola-ala on tällä hetkellä todellisessa murroksessa ja nyt on mielenkiintoinen aika johtaa. Tällä hetkellä luovuudella, innovaatioilla ja oikeasti ihmisläheisellä tekemisellä on väliä. Ja toisaalta taas on PAKKO ymmärtää kunnolla kannattavuuden päälle. Tähän paikkaan voisi nyt hakea tosi erilaisillakin taustoilla, kunhan on esimieskokemusta ja valmis johtamaan esimerkillä niin, että kaikilla on hyvä olla ja kassa kilisee!

Naughtyn dynaaminen johtoryhmä varmistaa, että tekemisen meininki säilyy eikä tarvittavia päätöksiä pyöritellä byrokratian rattaissa, mutta sinun pitää persoonallasi ja esimerkilläsi saada homma oikeasti toimimaan! Ravintolapäällikkö rekrytoidaan henksusta ensimmäisenä ja hän tulee vaikuttamaan muun porukan rekrytointiin. Pääset siis keräämään ympärillesi unelmatiimiä.

Toivomme sinulta

Kokonaisvaltaista ymmärrystä ravintolan tuloksellisesta johtamisesta

Ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta ilman tarvetta ylimääräiselle jaarittelulle

Toimeenpanokykyä sekä tahtoa viedä asiat huolellisesti loppuun

Ravintola-alalta esimiestehtävistä työkokemusta yli 5-vuotta

Hygienia- ja annniskelupassia

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi, tutustutaan pian lisää ja valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!