Viimeistelijä / Pintakäsittelijä

Työpaikat / Viimeistelijä / Pintakäsittelijä

Viimeistelijä / Pintakäsittelijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakayrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle viimeistelijää teollisuusmaalauksen pariin Raisioon.

Kiinnostaako sinua tarkkuutta vaativat maalaamon viimeistelytyöt? Löytyykö sinulta jo valmiiksi kokemusta teollisuusmaalaamosta?

Voit olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava tekijä tai teollisuusalan ammattilainen, jolla on työkokemuksen kautta karttunutta osaamista pintakäsittelystä.

Työsi sisältää tehtäviä tuotannon viimeistelyn sekä pintakäsittelyn parissa.

Toivomme sinulta:

  • pintakäsittelyalan koulutusta tai jo aiempaa kokemusta pintakäsittelyalasta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön
  • valmiutta 3-vuorotyöhön

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä FSP:n Raision toimipisteessä. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.