Tarjoilija Kemin Pursiseuralle ja Rantamakasiiniin

Työpaikat / Tarjoilija Kemin Pursiseuralle ja Rantamakasiiniin

Tarjoilija Kemin Pursiseuralle ja Rantamakasiiniin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kemi Oulu Rovaniemi Hotelli- ja ravintola-ala Oy Sea Lapland Hotels & Restaurants Ltd

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu joustava asiakaspalvelija? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa?Haluatko työskennellä tulevan kesän vaihtuvissa tilanteissa Kemin sisäsataman auringossa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt baaritaitoista tarjoilijaa työskentelemään Kemin Pursiseuralla sekä Rantamakasiinissa.

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Pursiseuralla sekä Rantamakasiinissa Kemin rannan sisäsataman miljöössä. Huolehdit tarpeen mukaan sekä à la carte-annosten ja juomien tarjoilusta, että baaritarjoilusta.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta löytyvän. Osaamisesi pohjana on alan koulutus - olet jo valmistunut tarjoilijaksi tai opiskelet ravintola-alalla – tai olet kartuttanut kokemustasi vastaavissa tehtävissä toimiessasi. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa ja baarissa toimimiseen ja lisämyynnin tekemiseen.

Edellytämme Sinulta, että olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassin ja, että olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä.

Tunteja on tarjolla 90t/3 vkoa tai keikkaluonteisesti sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.