Tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Riihimäki Teollisuus/tuotanto

Viihdytkö osana tiivistä työporukkaa ja työskentely koneiden ja laitteiden parissa ei säikäytä sinua?

Haemme tuotantotyöntekijää Riihimäellä toimivalle asiakkaallemme tarra- ja suurkuvatuotannon monipuolisiin tehtäviin. Töitä tehdään päivävuorossa ja työ on alkuun määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen työt todennäköisesti jatkuvat asiakkaan kirjoilla. Työpaikan sijainnin takia toivomme, että sinulla on auto käytössäsi.

Työtehtävät sisältävät koko tuotantoprosessin aineiston tekemisestä valmiiksi tuotteeksi. Työssä käytät erilaisia suunnitteluohjelmia, tulostimia ja leikkureita, ja tuotteet viimeistellään käsin. Aikaisempaa kokemusta ei kuitenkaan tarvita, kunhan sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja halu oppia uutta. Tärkeimpinä piirteinä pidämmekin hyvää asennetta, kykyä työskennellä osana pientä työporukkaa sekä motivaatiota uuden oppimista kohtaan. Kaikki tuotannon osa-alueet perehdytetään suomeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin, jossa pääset oppimaan uutta alan ammattilaisten kanssa. Sinulla on aito mahdollisuus luoda itsellesi työura asiakkaallamme.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana, joten suoritamme haastattelut turvallisesti videohaastatteluina. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi