3D mallintaja / Mekaniikkainsinööri

Työpaikat / 3D mallintaja / Mekaniikkainsinööri

3D mallintaja / Mekaniikkainsinööri

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Naantali Turku Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakasyrityksellemme 3D-mallintajaa Naantaliin

Etsimme asiakkaallemme 3D-mallintajaa. Työssäsi mittaat erilaisia koneistettavia kappaleita ja piirrät niistä 3D-kuvat Solidworks-suunnitteluohjelmistolla. Työ tehdään pääasiassa asiakkaan tuotantotiloissa Turun seudulla, mutta työssäsi voit päästä myös matkustamaan Suomen sisällä. Työskentelet kokoaikaisesti ja työ on pääosin päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle insinöörille, kenellä on ymmärrystä mekaniikkasuunnittelusta ja erilaisista valmistusmenetelmistä joko koulusta tai työelämästä.

Sopivalla henkilöllä on

  • Osaamista erilaisista mittausmenetelmistä
  • Aikaisempaa kokemusta Solidworksin käyttämisestä
  • Perustaidot koneenpiirustuksesta

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus erilaisista teollisuuden valmistusmenetelmistä, etenkin koneistuksesta.

Koska työssäsi saatat päästä matkustamaan, toivomme että sinulla on käytössäsi oma auto ja ajokortti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti. Työ on määräaikainen ja se kestää vähintään syyskuun loppuun asti, mutta sinulla on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi tehtävään liittyen ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Elina Koskela 040-7579227