Vuoropäällikkö Osuuskauppa Suur-Savo

Työpaikat / Vuoropäällikkö Osuuskauppa Suur-Savo

Vuoropäällikkö Osuuskauppa Suur-Savo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Suur-Savo

Vuoropäällikkönä varmistat, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät. Tässä tehtävässä tarvitset taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä ja totta kai ravintolamaailman tuntemusta, mutta arvostamme erityisesti aitoa intohimoa, joka näkyy kaikessa tekemisessä sekä positiivista asennetta

Haemme VUOROPÄÄLLIKÖITÄ useampaan ravintolaan täydentämään huippu jengejä!

Wilhelm Public Housessa on kaupungin kattavin olut ja siideri valikoima, sekä rento ilmapiiri. Monipuolisessa paikassa on kolme erilaista osaa: oluthuone Wilhelm, karaokebaari Wenla sekä bar Wilma, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä niin asiakkaille kun henkilökunnalle.

Gastropub Eino - Kaupunkilaisten olohuone! Einossa nautitaan rennosta ja iloisesta palvelusta, leppoisasta tunnelmasta ja monipuolisesta ruoka- ja juomavalikoimasta aivan Mikkelin ytimessä!

Kyseessä on toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet, työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan toimipaikasta riippuen. Lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen työn mahtavan työporukan kanssa sekä riittävän perehdytyksen onnistuaksesi vastuullisessa työssäsi.

Tehtävässä työllistyt Osuuskappa Suur-Savon työntekijäksi ja pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilökuntaeduista. Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Kerrothan meille mikä paikka juuri Sinua kiinnostaa ja laitat hakemuksen pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!