Kokki Scandic Mikkeliin kesätyö

Työpaikat / Kokki Scandic Mikkeliin kesätyö

Kokki Scandic Mikkeliin kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Juva Mäntyharju Hotelli- ja ravintola-ala Scandic Mikkeli

Haemme kesäksi kokkia Scandic Mikkeliin. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän hotelliympäristössä, jossa saat oma-aloitteisesti tarttua toimeen. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on oma loistava asenteesi ja aito halu keittiötyöhön!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta aamiais-, buffa ja/tai ala carte kokin töistä ja käytettävyyttä koko kesäsesongin ajaksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä hienossa ympäristössä loistavan työporukan kanssa. Sinulla on myös erittäin hyvä mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi ammatissasi monipuolisten työtehtävien parissa ison ja luotettavan organisaation tukemana.

Töitä on tarjolla vähintään 40h/3 vko ja ainakin kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka, mutta syksyllä jatko on mahdollinen tilanteen mukaan.

Haastattelemme tehtävään hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tehtävään pikaisesti!