Lähihoitaja, kotihoito, Hämeenlinna

Työpaikat / Lähihoitaja, kotihoito, Hämeenlinna

Lähihoitaja, kotihoito, Hämeenlinna

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Oy

Etsimme nyt Attendo kotihoidon tiimiin reipasta, iloista ja aidosti hoitotyöstä innostunutta lähihoitajaa kotihoitoon Hämeenlinnan alueelle. Jos merkityksellisen arjen kehittäminen sekä laadukas ja turvallinen hoito on sinulle sydämen asia, olet etsimämme helmi! Tässä tehtävässä tärkeintä on turvata asiakkaiden turvallinen ja sujuva arki kotioloissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta hoitotyöstä, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön ja saat Attendon auton käyttöösi työpäivän ajaksi. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito osana tiimiä. Työ voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen, riippuen elämäntilanteestasi. Työvuorot sijoittuvat sekä aamuihin että iltoihin, maanantaina ja sunnuntain välille.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työskentelykentän sekä vaihtelevan työnkuvan

  • uusille ideoille avoimen työyhteisön

  • hyvät kehittymismahdollisuudet

  • mukavan työyhteisön

  • joustoa työvuoroihin

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Palkka määräytyy kokemuksesi mukaan.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikimmiten!

Barona Sote Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.