Tiiminvetäjä - Sairaanhoitaja kotihoitoon

Työpaikat / Tiiminvetäjä - Sairaanhoitaja kotihoitoon

Tiiminvetäjä - Sairaanhoitaja kotihoitoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Riihimäki Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Oy

Etsimme nyt asiakkaallemme Attendolle Tiiminvetäjää/Sairaanhoitajaa kotihoidon palveluihin Hämeenlinnaan. Jos merkityksellisen arjen kehittäminen sekä laadukas ja turvallinen hoito on sinulle sydämen asia, olet etsimämme helmi!

Tiimivetäjänä toimit oman vastuualueesi kotihoidon lähihoitajien esihenkilönä sekä työskentelet itse asiakaskohteissa vastaten sairaanhoitajan tehtävistä, esimerkiksi uusien asiakkaiden ensi tapaamisista, verinäytteiden otoista jne. Toimit myös etätukena tiimillesi hoidontarpeen arvioinneissa ja toimenpiteiden ohjaamisessa. Esihenkilönä työskentelet tiimisi lähijohtajana ja kehität toimintaa yhdessä lähihoitajien kanssa. Työvuorosuunnittelu tai sijaisjärjestelyt eivät kuitenkaan kuulu sinulle vastuualueellesi, vaan saat työssäsi keskittyä potilaiden laadukkaan hoidon varmistamiseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, työajat säännöllistä aamuvuoroa maanantaista perjantaihin.

Tätä tehtävää varten sinulla tulisi olla:

 • Sairaanhoitajan tutkinto
 • Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajalle.
 • Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kotihoidosta sekä esihenkilötyöskentelystä
 • Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön, oma auto katsotaan eduksi
 • Kehitys- ja ratkaisukeskeistä asennetta
 • Kykyä toimia muun henkilöstön tukena erilaisissa hoitotyön tilanteissa
 • Hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta

Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Huolehdimme myös, että sinä ja tiimisi voitte tehdä työtänne mahdollisimman ergonomisesti.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan Attendo tarjoaa työntekijöilleen myös etuja:

 • Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
 • Kattava työterveydenhuoltomme kattaa muun muassa: Työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin.
 • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
 • Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tiimiesimiehille maksamme myös tehtäväkohtaista palkanlisää.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi helposti heti! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Huom! Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.