Siivooja ABC Kuortti kesätyö

Työpaikat / Siivooja ABC Kuortti kesätyö

Siivooja ABC Kuortti kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Heinola Mikkeli Mäntyharju Hotelli- ja ravintola-ala ABC Kuortti

Haemme reippaita siivoojia kesätyöhön Kuortin ABC liikenneasemalle. Työ ei edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan sinut perehdytetään työhön. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat!

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin! ABC Kuortin oma siivousosasto huolehtii toimipaikan siisteydestä ja tekee korvaamatonta työtä asiakkaiden viihtyvyyden eteen.

Arvostamme iloista mieltä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Ripeä työskentelyote ja halu ottaa vastuuta ovat työtehtävissämme menestymisen edellytyksiä. Koulutus tai kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin tarkka ja oma-aloitteinen asenne siivoustyötä kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja tekemisen meininkiä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi yhdessä mahtavan työporukan kanssa.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla 25 h/vko ja vuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle liikennemyymälän ollessa avoinna 24/7.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimi siis heti ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!