Koulutettava tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Työpaikat / Koulutettava tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Koulutettava tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Karkkila Vihti Lohja Teollisuus/tuotanto

Oletko kiinnostunut teollisuudessa työskentelystä mutta et omaa vielä kokemusta? Ei hätää jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koulutettavia tuotantotyöntekijöitä metallialan tuotantotyöhön! Työssäsi pääset käyttämään erilaisia tuotantokoneita.

Töitä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa. Työt alkavat nopeallakin aikataululla ja alustavasti kestävät syksyyn, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinun omaavan korkean työmoraalin, innokkaan asenteen ja hyvän fyysisen kunnon, muuta kokemusta et tällä kertaa tarvitse. Oman auto käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työpaikka sijaitsee huonojen julkisten kulkuyhteyksien päässä. Aiempi kokemus tai alaa tukeva koulutus ja trukilla ajotaito katsotaan eduksesi, mutta kaikkiin tehtäviin koulutetaan heti työsuhteen alusssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää kokemustasi teollisuuden tuotantotehtävistä ja haastaa itsesi uudessa ympäristössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi..