Varastotyöntekijä Finelcomp Oy:lle

Työpaikat / Varastotyöntekijä Finelcomp Oy:lle

Varastotyöntekijä Finelcomp Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Outokumpu Joensuu Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Finelcomp Oy

Varastotyöntekijät HOI! Oletko vapautumassa juuri nykyisistä tehtävistä tai onko mullistava vuosi vienyt työpaikkasi? Nyt olisi sekä kesätöitä, että pitkäaikainen paikka tarjolla Outokummussa!

Haemme asiakkaallemme FINELCOMP OY Outokumpuun VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on tunnettu metalliteollisuuden toimija!

Lisäksi etsinnässä on KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ varastopuolen tehtäviin!

Työtehtävä: Työtehtäviisi voivat kuulua erilaisten materiaalien käsittely, keräily sekä siirto varastossa. Lisäksi työtehtäviisi voivat kuulua erilaiset pakkaustehtävät. Järjestelmällisyys ja täsmällisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia työtehtävässä pärjäämisen kannalta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työvälineet tms muut erikoistaidot: Varastotöissä hyödynnät mm. pinontavaunua, trukkeja sekä muita laitteita. Valinnoissa etusijoille menevät henkilöt, joilla näiden laitteiden ohjakset pysyvät käsissä jo valmiiksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin laitteisiin saat kattavan perehdytyksen.

Sinulta toivotaan: Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä ja oppia työssään. Varastopuolen kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvällä asenteella sinulla on mahdollisuus oppia hommaan nopeasti. Kesätöihin valittavilla asenne ja oppimisen into ovat tärkeimmät ominaisuudet :)

Kauttamme saat: Kirjallisen sopimuksen, työturvallisuuden e-perehtyksen, asianmukaiset työskentelytilat sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään.

Työvuoromalli: Sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi