Mekaniikkasuunnittelija

Työpaikat / Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Suunnittelu Teollisuus/tuotanto

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaallemme Vaasaan.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä vastaat osaltasi teknisten tuotteiden mekaniikkasuunnittelusta. Toimit osana tiimiä suunnitteluprojekteissa sekä muissa suunnittelutehtävissä. Työhön kuuluu lisäksi teknistä dokumentointia ja muita suunnitteluun läheisesti liittyviä työvaiheita. Toivomme hakijoilta hyviä ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri), käytännön suunnitteluosaamista ja hyvää asennetta työntekoon. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelutehtävistä ja NX-järjestelmätuntemusta.

Saatat olla hakemamme henkilö, mikäli sinusta on luontevaa työskennellä itsenäisesti eri tekniikan osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa, ja pystyt työskentelemään sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Tarjoamme mekaniikkasuunnittelusta aidosti kiinnostuneelle insinöörille työn mukavassa ja viihtyisässä työympäristössä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään opintojesi aikana oppimiasi asioita.

Valittu henkilö työllistyy aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta myöhemmin on mahdollista työllistyä vakituiseksi asiakkaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4012 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.