Pääarvioija/ Lead Auditor, SGS Fimko

Työpaikat / Pääarvioija/ Lead Auditor, SGS Fimko

Pääarvioija/ Lead Auditor, SGS Fimko

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Jyväskylä Turku Tampere Tekniikka Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia SGS Fimko Oy

Haemme nyt asiakkaallemme SGS Fimkolle pääarvioijia vakituiseen työsuhteeseen. SGS Fimko sai uuden lääkintälaiteasetuksen (EU) 2017/745 mukaisen ilmoitetun laitoksen aseman yhtenä harvoista organisaatioista Euroopassa. Kysynnän ja työmäärän kasvaessa tiimiin tarvitaan lisää arviointiosaamista.

Pääarvioijan tehtäviä ovat mm:

• lääkinnällisten laitteiden valmistajien laatujärjestelmien ja toiminnan arviointi

• asiantuntijana toimiminen lääkinnällisten laitteiden vaatimustenmukaisuusasioissa

• tuotteiden teknisten tiedostojen arviointi

• yhteydenpito kliinisiin asiantuntijoihimme ja kansainvälisiin yhteistyökumppaneihimme

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään neljän vuoden työkokemusta terveydenhuollon laitteiden alalta. Työkokemus voi olla laadunhallinnan, kehityksen, valmistuksen, auditoinnin, tutkimustoiminnan tai testauksen parista. Painopiste on sähkökäyttöisissä aktiivilaitteissa, sisältäen ohjelmistot. Myös kokemus IVD-laitteista on meille kiinnostava. Toivomme sinulta laatujärjestelmästandardin EN ISO 13485, lääkinnällisten laitteiden standardien ja alan lainsäädännön tuntemusta sekä pitkäjänteistä, asiakaslähtöistä toimintaotetta ja hyvää oppimisvalmiutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (kotimaassa ja ulkomailla) ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

SGS Fimko on SGS-konsernin lääketieteellisen tekniikan merkittävin osaamiskeskus. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä uusimman teknologian ja mielenkiintoisten haasteiden parissa. Yritys tekee Suomessa myös lääkinnällisten laitteiden testausta, joten tukenasi ovat alan parhaat asiantuntijat. Sinulle tarjotaan kattava perehdytys pääarvioijaksi pätevöitymiseen sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen. SGS Fimkolla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringilta Kristiina Vormala (040 8374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.