Vastaava Ohjaaja, Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy, Espoo

Työpaikat / Vastaava Ohjaaja, Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy, Espoo

Vastaava Ohjaaja, Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy, Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Espoon Siikajärven lastenkoti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Nuuksion kupeessa. Arki rakentuu ympäröivän metsän, järven sekä hyvinvointikeskuksen liikunta- ja uintimahdollisuuksien vuoksi vahvasti toiminnallisuuteen.

Siikajärven lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit. Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa lasten ja nuorten erilaisten tarpeiden tukemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitämme ja laajennamme tiimimme osaamista jatkuvasti.

Etsimme Siikajärven kasvavaan tiimiin Vastaavaa ohjaajaa, kokopäiväiseen työhön. Vastaavana ohjaajana keskeisin tehtäväsi on lähiesimiehenä toimiminen ja osastosi lasten hoito- ja kasvatussuunnitelmien toteutumisesta vastaaminen.

Osana tiimiä tuet lasten ja nuorten arkea, yhdessä psykologin, erityisopettajan ja muun työryhmän kanssa ja pääset kehittämään toimintatapaamme edelleen.

Arvostamme aikaisempaa esimies kokemusta sekä kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna. Lisäksi tärkeää meille on Sinusta välittyvä aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G26. Työsuhde on vakituinen, kaksivuorotyö.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.

Von Daehnin katu 6 e 50, 02860 Espoo