KESÄTYÖ - Tavaratalo myyjiä, Sokos Helsinkiin, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Tavaratalo myyjiä, Sokos Helsinkiin, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Tavaratalo myyjiä, Sokos Helsinkiin, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Sokos Helsingin sijaintia keskeisempää ei pääkaupungissamme ole eikä parempia kulkuyhteyksiä julkisilla liikennevälineillä. Sokos on monipuolinen tavaratalo kauneuden, muodin ja sisustuksen valikoimillaan. Me Sokoksella olemme olemassa asiakasta ja toisiamme varten. Meidän tarinalla on historiaa ja klassikonkin aineksia. Haluamme kehittää loistoamme yhä kirkkaammaksi, haluatko sinä tulla mukaan hehkumaan?

Etsimme nyt tiimeihimme myyjiä, jotka ovat innostuneita myynnin ammattilaisia tai tulevia myynnin ammattilaisia. Työt sijoittuvat eripuolille tavarataloa ja keskittyvät aluksi kassatyöhön.

Tavaratalo myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Asiakas on aina keskipisteenä liikkeessämme. Meillä jokaisella on osaamista sekä into, siten myös vastuuta kehittää toimintatapoja sekä myynnin kuin työntekijä- ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan tavaratalomaailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta, mahdollisuutta tehdä työtä tavaratalon aukioloaikoina painottuen iltaan ja viikonloppuun. Toivomme, että voit sitoutua työhön koko määräaikaisuuden ajaksi

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 20h/vko
  • Työsuhdemuoto: määräaikainen

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Sokos-ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia.

Mannerheimintie 9, 00100 Helsinki