KESÄTYÖ - Erikoistavarakaupan myyjiä, Emotion myymälöihin Itäkeskus, Jumbo, Iso-Omena, Redi, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Erikoistavarakaupan myyjiä, Emotion myymälöihin Itäkeskus, Jumbo, Iso-Omena, Redi, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Erikoistavarakaupan myyjiä, Emotion myymälöihin Itäkeskus, Jumbo, Iso-Omena, Redi, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Vantaa Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Emotionit sijaitsevat erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella erikokoisissa kauppakeskuksissa. Emotionista löydät kaiken kauneudesta! Meidän tavoitteemme on saada asiakas hymyilemään ja yllättymään saamastaan palvelusta. Siihen on saattanut sisältyä siveltimen sutinaa, värien kanssa leikittelyä, vinkkejä, harjoittelua, asiantuntemusta, kuuntelemista, vastauksia pulmiin, hyvää oloa tai kaikkea tätä.

Etsimme nyt tiimeihimme myyjiä, jotka ovat innostuneita kosmetiikan ammattilaisia. Joko valmiita kosmetologeja tai pian valmistuvia.

Kosmetiikan myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Se miten asiakas kokee meidän palvelumme, on ratkaisevaa. Me haluamme nostaa riman korkealle ja puhua elämyksistä. Kun pystymme ylittämään asiakkaan odotukset ja vaikuttamaan tavalla, josta jää positiivinen & iloinen tunne, hän palaa uudestaan.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan kauneuden maailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta, mahdollisuutta tehdä työtä tavaratalon aukioloaikoina painottuen iltaan ja viikonloppuun. Toivomme, että voit sitoutua työhön koko määräaikaisuuden ajaksi

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 25 h/vko
  • Työsuhdemuoto: määräaikainen

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Sokos-Emotion ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia.