Lihavalmistetyöntekijä

Työpaikat / Lihavalmistetyöntekijä

Lihavalmistetyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieto Turku Rauma Vaasa Seinäjoki Kokkola Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Hotelli- ja ravintola-ala

Syöminen ei lopu koskaan - Eating never stops! Makkaraa, makkaraa kaikki tarvitsee makkaraa. Grillikausi on jo käynnissä ja nyt Sinulla on hieno mahdollisuus hakea kauttamme makkaran ruiskuttajaksi joko Lounais-Suomeen tai Pohjanmaalle. Makkaran ruiskuttajana ei ole etätyömahdollisuutta. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden maalaismaisemien ihasteleluun vapaa-ajalla. Viikonloppuisin voit lähteä vaikka kalaan.

Asuitpa missä päin Suomea tahansa niin nyt kannattaa hakea.

Haemme liha-alan asiakkaallemme ruiskuttajaa sesonkityöhön. Työtehtäviisi kuuluu makkaroiden ja nakkien valmistaminen. Työ on päivätyötä ma-pe.

Jos koet, että haluat maalaisidylliä ihastelemaan niin Edellytämme sinulta aiempaa Kokemusta makkaran ruiskuttajan työstä. Muu elintarvikealan kokemus katsotaan eduksi. Pidät tiimityöskentelystä, olet huolellinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinua motivoi Suomalainen liha-ala.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja arvioitu kesto on sopimuksen mukaan. Vaikka työsuhde on määräaikainen niin sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme muihin toimeksiantoihin määräaikaisuuden päätyttyä tai työllistyä suoraan asiakkaallemme.

Näitä tehtäviä varten tarvitset:

Suomen kielen taitoa tai hyvää Englannin kielen taitoa

Reipasta asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja hyvää yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihtuviin tilanteisiin

Hygieniapassia ja puhdasta salmonellatodistusta

Sopivaa elintarvikealan koulutusta ja/ tai työkokemusta vastaavista tehtävistä

Aiempaa kokemusta makkaran ruiskuttajan tehtävistä (pitää olla)

Jos kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.