HeVi laadunvalvoja

Työpaikat / HeVi laadunvalvoja

HeVi laadunvalvoja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne Elintarviketeollisuus

Kiinostavatko logistiikka-alan tehtävät elintarvikevarastossa?

Etsimme asiakkaallemme Niittykumpuun Espooseen suomenkielentaitoista työntekijää hedelmien ja vihannesten laadunvalvontaan. Toivomme, että hakijoilta löytyy aikaisempaa kokemusta esim. kaupan-alalta HeVi tuotteiden laadunvalvontatehtävistä. Arvostamme kuitenkin eniten työntekijöitä valitessamme oikeaa asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan. Kaikissa varaston tehtävissä vaaditaan hygieniapassi ja trukkikortti, joiden suorittamiseen järjestämme tarvittaessa koulutuksen.

Töitä tehdään mukavassa työporukassa aamu- ja iltavuorossa. Tarjolla on osa-aikaista ja kokoaikaista työtä. Mikäli työt sujuvat hyvin, rekrytoituminen asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi on mahdollista. Töitä tehdään viileätiloissa. Viileässä työskentelyssä maksetaan erillinen korvaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Haemme ensisijaisesti työntekijöitä, jotka voivat sitoutua työpaikkaan vähintään vuoden 2022 tammikuun loppuun asti.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Kiinnostus varastotöitä kohtaan

Eduksi luettavat asiat:

  • Kokemus varastotehtävistä
  • Kokemus työntömastotrukista
  • Tuntemusta HeVi tuotteista
  • Sitoutuminen töihin pitkäakaisesti

Mikäli paikka vaikuttaa sinusta sopivalta, hae tehtävään! Töissä on mahdollista aloittaa heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!