Ruokapalvelutyöntekijä koulujen, päiväkotien sekä sote-kohteiden keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Työpaikat / Ruokapalvelutyöntekijä koulujen, päiväkotien sekä sote-kohteiden keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Ruokapalvelutyöntekijä koulujen, päiväkotien sekä sote-kohteiden keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Sipoo Mäntsälä Kerava Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Porvoon Kaupunki

Etsimme osaavia ja ammattitaitoisia ruokapalvelutyöntekijöitä kesätyöpesteihin Porvoon Tilapalveluille.

Etsimme nyt Porvoon Tilapalveluille ruokapalvelutyöntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin kesän ajaksi. Tehtävässä työskentelet koulun, päiväkodin tai sote-kohteen palvelukeittiössä, jolloin tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • kohteen mukaan eri aterioiden valmistus ja esillepano
  • yhteistyö kohteen henkilöstön kanssa
  • astiahuolto sekä muut siivoustehtävät
  • omavalvonnasta huolehtiminen

Haemme työhön luotettavia tekijöitä, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, palveluhenkinen, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vastuusta ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat kuukauden ja kolmen kuukauden välillä, mahdollisuus jatkaa myös syksyllä. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7–18 välille. Tulet työllistymään Baronalle, mutta työskentelysi tapahtuu Porvoon Tilapalveluiden kohteissa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan päivätyön, jossa pääset itse valitsemaan työvuorosi, kokemustasi vastaavan palkan KVTESin mukaan sekä näköalapaikan Baronan muihinkin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Tehtävään valitun henkilön tulee ennen työsuhteen alkamista esittää todistus negatiivisesta salmonellanäytteestä.